Перейти к основному содержанию
Библиотечно-издательский комплекс СФУ
Toggle navigation
Ресурсы
Библиотечный поиск
Каталог изданий университета
Университетские информационные ресурсы
Российские информационные ресурсы
Мировые информационные ресурсы
Периодические издания
Тематические путеводители
Книгообеспеченность учебного процесса
Приобретение литературы
Читателю
Регистрация читателей
Получение и возврат литературы
Межбиблиотечный абонемент
Тематические путеводители
Обучение работе с ресурсами
Доступная среда библиотеки
Детская развивающая площадка
Подарить книгу библиотеке
Автору
Правила издания рукописей
План выпуска изданий
Размещение публикаций в библиотеке, репозитории, РИНЦ
Проверка
журнала
Служба поддержки публикационной
активности
Учёт публикаций в АИС
«Прометей»
Услуги
Справочник услуг и сервисов БИК
Новая заявка на услугу
Бронирование помещений
Контакты
Адреса и режим работы
Контакты
Вопрос-Ответ
Отправить отзыв
Ещё
О Научной библиотеке
Об Издательстве
Дилерство «САБ ИРБИС»
Красноярский ИРБИС-клуб
Литературный клуб «Высокий берег»
Подкаст «Пища для ума»
Вакансии
Часто задаваемые вопросы
Мобильное приложение
Карта сайта и поиск по сайту
Онлайн-медиа Научной библиотеки
Личный кабинет
Главная
Ресурсы
Библиотечный поиск
Use of Attenuated
Total Internal
Reflection Fourier
Transform Infrared
Spectroscopy To
Investigate
Interactions between
Mytilus edulis Foot
Proteins…
Peter A. Suci
Gill G. Geesey
2001 год
Use of Attenuated Total Internal Reflection Fourier Transform Infrared Spectroscopy To Investigate Interactions between
Mytilus edulis
Foot Proteins at a Surface
статья из журнала
Полный текст
Страница публикации
Публикация в OpenAlex
Аннотация:
ADVERTISEMENT RETURN TO ISSUEPREVNoteNEXTUse of Attenuated Total Internal Reflection Fourier Transform Infrared Spectroscopy To Investigate Interactions between Mytilus edulis Foot Proteins at a SurfacePeter A. Suci and Gill G. GeeseyView Author Information Center for Biofilm Engineering and Microbiology Department, 366 EPS, Montana State University, Bozeman, Montana 59717-3980 Cite this: Langmuir 2001, 17, 8, 2538–2540Publication Date (Web):March 9, 2001Publication History Received2 October 2000Revised15 December 2000Published online9 March 2001Published inissue 1 April 2001https://pubs.acs.org/doi/10.1021/la001383hhttps://doi.org/10.1021/la001383hbrief-reportACS PublicationsCopyright © 2001 American Chemical SocietyRequest reuse permissionsArticle Views316Altmetric-Citations30LEARN ABOUT THESE METRICSArticle Views are the COUNTER-compliant sum of full text article downloads since November 2008 (both PDF and HTML) across all institutions and individuals. These metrics are regularly updated to reflect usage leading up to the last few days.Citations are the number of other articles citing this article, calculated by Crossref and updated daily. Find more information about Crossref citation counts.The Altmetric Attention Score is a quantitative measure of the attention that a research article has received online. Clicking on the donut icon will load a page at altmetric.com with additional details about the score and the social media presence for the given article. Find more information on the Altmetric Attention Score and how the score is calculated. Share Add toView InAdd Full Text with ReferenceAdd Description ExportRISCitationCitation and abstractCitation and referencesMore Options Share onFacebookTwitterWechatLinked InRedditEmail Other access optionsGet e-Alertsclose SUBJECTS:Adsorption,Aromatic compounds,Hydrocarbons,Peptides and proteins,Surface interactions Get e-Alerts
Год издания:
2001
Авторы:
Peter A. Suci
,
Gill G. Geesey
Издательство:
American Chemical Society
Источник:
Langmuir
Ключевые слова:
thermodynamics and calorimetric analyses, Meat and Animal Product Quality, Alkaline Phosphatase Research Studies
Другие ссылки:
Langmuir
(HTML)
Montana State University ScholarWorks (Montana State University)
(PDF)
Montana State University ScholarWorks (Montana State University)
(HTML)
Показать дополнительные сведения
DOI:
https://doi.org/10.1021/la001383h
Открытый доступ:
closed
Том:
17
Выпуск:
8
Страницы:
2538–2540